Legjobb Oriflame ajánlatok

Akció!

Haj- és köröm erősítő az alma erejével

3.999Ft

Étrend-kiegészítő L-cisztein-tartalommal cinkkel, szelénnel, vassal, C-vitaminnal és növényi kivonatokkal. A szelén hozzájárul a normál haj állapotának megtartásához. A cink hozzájárul a normál köröm állapotának megtartásához. Adagolása: 2 kapszula naponta.

A termék rendeléséhez add meg az alábbi adatokat:

  Kérjük add meg a teljes neved!

  Kérjük add meg az email címed, melyen felvesszük veled a kapcsolatot!


  Sorold fel, mely térmékekből hány darabot szeretnél rendelni!  Az egészséges táplálkozás ellenére is nehéz elegendő tápanyagot biztosítani a szervezet számára a haj és a körmök optimális
  állapotának elérése érdekében. Ilyen esetben a köröm töredezését és a haj elvékonyodását, hullását tapasztalod.

  Az Étrend-kiegészítő L-ciszteintartalommal hozzájárul a szervezet természetes egyensúlyának visszaállításához – a haj és a körmök állapotáért felelős anyagok szabályozásával.

  Formulája a haj fényét és egészségét megőrző szelént, a körmökre ható cinket, valamint hatékony C-vitamint, aminosavakat és almakivonatot tartalmaz.

  A wellness az az életstílus, amitől jól nézel ki és fantasztikusan érzed magad ma – és biztosítja a hosszú, boldog, egészséges életet holnapra is. Nem mindig könnyű, de a Wellness by Oriflame magas-minőségű étrend-kiegészítők széles körét és életvezetési tanácsokat kínál, hogy sikeres legyél! Termékeinket Svédországban fejlesztik vezető tudósok, természetes forrásból és a természet által inspirálta összetevőkből. Az egészséges, boldog élet itt kezdődik!
  ORIFLAME REGISZTRÁCIÓ